Een heel fijne zomer toegewenst!

Zomer BBQ

We kunnen er op dit moment niet meer onderuit, de zomervakantie is een feit! Daarom stond donderdag 11 juli bij ons in het teken van de jaarlijkse zomer-BBQ!

In de middag dreigden enige regendruppels nog roet in het eten te gooien, maar gelukkig werd het snel droog en stond niks ons meer in de weg. Rond 17:00 uur kwamen onze collega’s van Recruitmenthuis en Technieker af op de geur van brandend hout, gerookte zalm en gegrilde biefstukken.

Formeel moest de BBQ natuurlijk geopend worden. Een mooi moment om onze collega’s te bedanken voor hun inzet de afgelopen maanden en we hebben gelijk het nieuws kunnen delen dat we een nieuwe vestiging in Zwolle hebben geopend. Na deze formaliteiten ging de BBQ van start en kon iedereen genieten van al het lekkers wat de mannen van Happy Smokers ons hebben voorgeschoteld.

Het was een gezellig samenzijn waarin ontwikkelingen binnen de vakgebieden met elkaar besproken werden, nieuwe collega’s werden geïntroduceerd, maar ook hebben we veel gelachen en lol gemaakt. Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde en gezellige avond!

Bedankt voor de gezelligheid!! En voor nu: een fijne vakantie gewenst!

Team Recruitmenthuis en Technieker

.