5 jaar Recruitmenthuis 

Jarenlange ervaring deed ons beseffen dat de wereld van detachering en werving en selectie vaak onnodig ingewikkeld, onpersoonlijk, ondoorzichtig en vooral prijzig was. Dat moest anders kunnen! Met deze gedachte is op 1 januari 2015 Recruitmenthuis ontstaan.

Inmiddels zijn Jan Jacob Veenstra en Fokko Sybrandy alweer 5 jaar met succes de trotse eigenaren van Recruitmenthuis! De organisatie is uitgegroeid tot een kwalitatief sterk en nuchter detacheringsbureau waarvan persoonlijke aandacht en laagdrempeligheid de grootste kenmerken zijn. Wij passen goed op al onze collega’s, leveren maatwerk, en hanteren een eenvoudig en duidelijk werkproces. Wij vinden dat iedereen zich thuis moet voelen op zijn werk!

We hebben hard gewerkt en bewezen dat detachering echt anders kan. Op naar de volgende 5 jaar waarin we continu oog blijven houden voor onze professionals en streven naar optimale transparantie voor zowel onze werknemers als onze werkgevers.