Recruitmenthuis update coronavirus 

We kunnen er niet meer omheen. De afgelopen dagen wordt er veel gesproken over de impact van het coronavirus. Naar aanleiding van berichtgevingen vanuit de overheid rondom het virus is het verstandig, wanneer dit mogelijk is, om thuis te werken. We merken dat veel van onze opdrachtgevers binnen de overheid hier goed gehoor aan geven en dat onze gedetacheerde collega’s hier ook gebruik van kunnen maken. Naar aanleiding van de adviezen vanuit het kabinet en het RIVM neemt Recruitmenthuis in ieder geval tot 6 april de volgende maatregelen:

  • Afspraken zullen alleen telefonisch, via Skype of FaceTime plaatsvinden
  • Onze gedetacheerde collega’s volgen het protocol van de opdrachtgever waar ze werkzaam zijn
  • Iedereen werkt zoveel mogelijk vanuit huis voor zijn/haar opdrachtgever
  • Iedereen die klachten heeft zoals verkoudheid, hoesten en keelpijn blijft thuis
  • Vergaderingen en overige bijeenkomsten vinden alleen plaats op afstand of worden uitgesteld
  • Ons team volgt de actualiteiten op de voet en past waar nodig de maatregelen aan

Dat we geen face-to-face afspraken voeren betekent niet dat we geen contact met elkaar kunnen hebben. We kunnen namelijk ook telefonisch, via Skype of FaceTime contact hebben met opdrachtgevers, collega’s en (potentiële) kandidaten binnen het Sociaal Domein of de Fysieke Leefomgeving. Dus, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je hierover sparren? Onze collega’s komen graag telefonisch met je in contact! Klik hier voor de contactgegevens van onze medewerkers.