Lopend de crisis door!

Inmiddels zit de achtste week waarin heel Nederland anders dan gewend functioneert er alweer op. Van het bezoekje aan de supermarkt tot het thuiswerken, van het vieren van een verjaardag tot het digitaal overleggen. Een aantal versoepelingen staan gelukkig op de planning, maar toch is er veel meer veranderd. Werknemers zijn onzeker over het behoud van hun baan, ondernemers over de toekomst van hun onderneming, in de zorg is het keihard bikkelen en de voedselbanken schreeuwen om hulp. En dat laatste, daar willen wij graag bij helpen. We willen graag lopend de crisis door en daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken.

Hoe kun jij helpen?
Ben jij werkzaam binnen het Sociaal Domein of de Fysieke Leefomgeving? En ben jij je aan het oriënteren op een nieuwe stap in je carrière? Dan komen wij graag met jou in contact, zodat we tijdens het maken van een wandeling (op gepaste afstand) met jou kunnen kennismaken. Maar hoe dragen we dan ons steentje bij aan de voedselbanken? Dit doen we door per gelopen meter € 0,02 over te maken aan de voedselbanken in Groningen en Leeuwarden!

Help jij de voedselbank en loop je met ons mee? Neem dan contact op met één van onze medewerkers en trek je wandelschoenen alvast maar aan!

Lopend de crisis door