Janco Graafsma blikt terug op zijn eerste jaar bij Recruitmenthuis

Janco-Graafsma

Janco Graafsma, algemeen directeur van Recruitmenthuis, werkt nu een jaar bij ons. Dat jaar vloog voorbij en hij kijkt er positief op terug. Wij trouwens ook. Want het was een jaar waarin we veel mensen blij konden maken. Met een passende opdracht of een goede kandidaat.

Aantal veranderingen
Het afgelopen jaar zijn er ook een aantal veranderingen geweest. Janco daarover: “Intern hebben we de nodige werkprocessen verbeterd zoals de ontwikkeling van onze afdeling Bedrijfsvoering (voorheen Backoffice). We hebben hier Tjitske Aans mogen verwelkomen en zijn momenteel bezig met de werving van nóg een extra collega om alle gedetacheerde collega’s en opdrachtgevers zo snel mogelijk te kunnen bedienen en vragen vlot te kunnen beantwoorden.”

Genoeg te doen
Dit jaar staat onder andere het medewerkerstevredenheidsonderzoek op de planning. En we willen elkaar weer gaan ontmoeten, nu het weer kan. We hebben alweer een aantal kennissessies met elkaar gedaan, zijn druk bezig met een Summerschool en inmiddels staat de BBQ ook weer gepland.

De toekomst
Janco: “Ik kijk daarom met veel energie uit naar de komende maanden (en jaren) om alle succesvolle en prettige samenwerkingen voort te zetten en onszelf te blijven ontwikkelen. Recruitmenthuis is een prachtige organisatie waarbij de mens voorop staat. Dat zorgt voor een stabiele basis, waar je jezelf kunt zijn en aandacht is voor een ieders werkgeluk.”