ERKEND LEERBEDRIJF

Vanaf juli 2018 zijn wij door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) benoemd tot erkend leerbedrijf. De SBB vindt het belangrijk dat studenten de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan krijgen en dat bedrijven nu en in de toekomst beschikken over de vakmensen die ze nodig hebben. Vanuit onze positie als werkgever werken wij hier graag aan mij.

Als erkend leerbedrijf vinden wij het belangrijk om mbo- en hbo-studenten de kans te bieden om een bijdrage te leveren aan hun eigen toekomst. Ze krijgen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en te bouwen aan een mooie basis voor een verdere loopbaan. Stagiaires kunnen binnen onze organisatie onder goede begeleiding en op een veilige werkplek werkervaring opdoen en de fijne kneepjes van het vak leren. Naast meeloopstages bieden wij studenten ook de mogelijkheid een afstudeeronderzoek uit te voeren. Denk hierbij aan een onderzoek op het gebied van HR en Marketing & Communicatie.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over de stagemogelijkheden binnen onze organisatie? Kijk dan bij onze vacatures en wie weet kunnen wij jou verder helpen. Ook kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.