OPDRACHTGEVERS

Recruitmenthuis is er voor opdrachtgevers

Recruitmenthuis is een kwalitatief sterk en nuchter detacheringsbureau. Wij leveren maatwerk, passen goed op al onze collega’s en we hanteren een eenvoudig en duidelijk werkproces. Vanuit onze vestigingen in Drachten, Groningen en Zwolle beschikken wij over een groot netwerk in het noorden en midden van Nederland.

Onze missie
Recruitmenthuis is de specialist binnen de overheid. Wij zijn een betrouwbare partner en voor al uw vragen op het gebied van arbeidsbemiddeling en kennisvraagstukken zijn wij u graag van dienst. Onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk zorgen ervoor dat wij gespecialiseerd en betrouwbaar personeel kunnen bieden tegen een aantrekkelijke tariefstelling. Daarnaast kenmerken wij ons als een persoonlijk en laagdrempelig bureau. Wij hebben regelmatig contact met onze opdrachtgevers en professionals waardoor wij eenieder goed kennen en voortdurend op de hoogte zijn van de ontwikkelingen. U als opdrachtgever heeft een vast contactpersoon die regelmatig bij u langs komt en altijd voor u klaar staat.

Detachering
Wanneer u voor een bepaalde periode op zoekt bent naar een professional, biedt detachering de uitkomst. Bij ons stopt het werk niet wanneer een medewerker bij u aan de slag gaat, maar begint het juist. Wij geven onze medewerkers de juiste begeleiding op maat en vinden het belangrijk dat zij zich thuis voelen in hun werk, maar ook de kans krijgen om zich op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen. Wilt u de professional zelf in dienst nemen? Dan kunt u na een vooraf afgesproken periode de medewerker kosteloos overnemen.

Werving & Selectie
Zoekt u een medewerker om direct in dienst te nemen? Wij werven en selecteren de juiste professional voor u. Voor de werving maken wij gebruik van onze kennis, geavanceerd recruitmentsysteem en uitstekende wervingskanalen. Binnen een afgesproken periode leveren wij professionals aan die bij geschiktheid direct bij u in dienst treden.

Maatwerk
Naast arbeidsbemiddeling bieden wij ook maatwerk aan voor uw organisatie. Hierbij kunt u denken aan inhouse-recruitment, constructies bij grootschalige projecten en outsourcing van collega’s. Wellicht heeft u een waardevolle professional waar tijdelijk geen werk voor is. Het doorlenen van uw medewerker kan dan de uitkomst bieden. Wij gaan voor u op zoek naar een opdracht bij een andere werkgever. De loonkosten mag u vervolgens bij ons in rekening brengen.

Meer weten?
Bent u nieuwsgierig naar de de mogelijkheden en/of onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Klik op onderstaande knop voor een overzicht van de contactgegevens van onze medewerker.

Specialist in:

Fysieke leefomgeving
– VTH medewerker RO | APV | bouw
– Beleidsmedewerker RO | VTH | milieu
– Juridisch adviseur RO | VTH | milieu
– Projectleider gebiedsontwikkeling
– Backoffice medewerker vergunningen
– Stedenbouwkundig medewerker

Sociaal domein
– Consulent WMO | jeugd | schuldhulp
– Consulent inkomen | werk
– Gebiedsteammedewerker
– Backoffice medewerker WMO | jeugd
– Gedragswetenschapper
– Teamleider | coördinator

Publiek domein
– BRP specialist
– Medewerker burgerzaken
– KCC medewerker
– Frontoffice medewerker
– Projectleider
– Teamleider | coördinator

Bedrijfsvoering
– Financieel adviseur
– Financieel administratief medewerker
– Communicatieadviseur
– Facilitair medewerker
– DIV medewerker
– Teamleider | coördinator