Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

PUBLIEK DOMEIN VACATURES

Publiek Domein Vacatures

In het Publiek Domein hebben wij vacatures binnen de gemeente en overheid. Werken binnen het Publiek Domein is heel divers. Algemeen gezegd is werken in het Publiek Domein het behandelen van allerlei overheidsvragen en meldingen van burgers, bedrijven en instellingen. Je kunt je vast voorstellen dat er binnen gemeentes en overheden veel zaken geregeld moeten worden. Van het verwerken van rijbewijzen tot het aangeven van geboortes. Zoek je werk in het Publiek Domein dan werk je in een publiek organisatie (gemeenten, overheid, zorg, cultuur en onderwijs) en ben je goed in regelen en organiseren. Past dit bij jou? Schrijf je dan hieronder in om op de hoogte te blijven van onze vacatures.

Wat houdt werken in Publiek Domein in?

Wanneer je aan de slag gaat in het Publieke Domein, ben je algemeen en breed inzetbaar. Je kunt denken aan banen zoals:

 • Secretaresse
 • Ondersteuning directie
 • Allround medewerker
 • Docent
 • Projectleider

Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het aannemen van telefoontjes, maar ook administratieve werkzaamheden. Het ondersteunen in allerlei projecten valt ook in het Publiek Domein. Zoals we eerder aangaven: werk in het Publiek Domein is heel erg breed. Je komt vaak te werken in de volgende organisaties:

 • Gemeenten
 • Provincies
 • Omgevingsdiensten
 • Onderwijs
 • Zorg- en Cultuur
 • Waterschappen
 • Rijksoverheden.

Waarom werken in de Publieke Sector?

Het werken in de Publieke Sector is afwisselend en leuk. Je staat in contact met mensen en je voegt echt iets toe aan de maatschappij. Je ondersteunt en doet waardevol werk voor gemeentes, overheden, zorg- of cultuurinstellingen. Ook zijn er veel mogelijkheden voor full- en parttime functies.

Opleiding vacature Publiek Domein

Wil je werken binnen het Publiek Domein, dan zijn er verschillende opleidingen die je kunt volgen. Er is niet een specifieke opleiding die perfect past bij werk in het Publiek Domein. Vaak wordt een HBO+ opleiding wel aangeraden.

Onze huidige vacatures voor het Publieke Domein vind je hier. Solliciteer direct. Geen passende vacature? Schrijf je onderaan de pagina in.

Hoe helpt Recruitmenthuis jou aan een kandidaat of baan?

Het invullen van een Vacature Publiek Domein is vaak lastig. Gelukkig ondersteunt Recruitmenthuis hierin. Wij bemiddelen tussen kandidaat en organisatie in de detachering Publiek Domein. Hoe doen we dat? We hebben een uitgebreide database van geschikte kandidaten. Ook bieden wij een betrokken en persoonlijke ondersteuning en begeleiding. Voor de werkgever, maar ook voor de kandidaat. Wij zorgen er continu voor dat professionals met hun kennis, ervaring en vaardigheden in de praktijk kunnen bijdragen aan een optimale dienstverlening.

Ben je op zoek naar een geschikte Publiek Domein Vacature of wil je je vrijblijvend inschrijven en ons laten weten dat je op zoek bent naar een baan? Vul je gegevens hieronder in of kijk naar onze vacatures.

Een greep uit onze vacatures:

– BRP specialist
– Medewerker burgerzaken
– KCC medewerker
– Frontoffice medewerker
– Projectleider
– Teamleider | coördinator

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Kijk dan bij onze vacatures en wie weet kunnen wij jou verder helpen.

Je mag je ook vrijblijvend aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.