FYSIEKE LEEFOMGEVING

Vacature Fysieke Leefomgeving

Zoek je een vacature Fysieke Leefomgeving? Recruitmenthuis heeft verschillende vacatures binnen de Fysieke Leefomgeving. Hou jij van de natuur en heb jij een relevante opleiding die past bij het verbeteren en behouden van de leefomgeving? Schrijf je dan onderaan de pagina in voor passende vacatures binnen gemeentes, provincies en omgevingsdiensten.

Wat is Fysieke Leefomgeving?

Wanneer je werk zoekt in de Fysieke Leefomgeving, ga je je bemoeien met alles wat je ziet, voelt en ruikt wanneer je buiten bent. Het gaat hierbij om de natuur, maar ook om mensen en steden. Om een fijne leefomgeving te creëren is er een goede wisselwerking tussen wet- en regelgeving nodig. Ook moet er een geschikt beleid zijn en de uitvoering daarvan moet in orde zijn. Een afwisselende baan, waarbij je mee mag denken over publieke leefomgeving.

Opleiding

Wanneer kun je werken binnen de Fysieke Leefomgeving? Met de opleiding Fysieke Leefomgeving, Planologie of Omgevingsrecht pas je goed bij de verschillende vacatures die wij binnen Recruitmenthuis hebben. Een relevante opleiding is niet altijd van belang. Vertel ons vooral over jezelf en we helpen je graag met een passende vacature en uiteindelijk baan.

Functies binnen een Vacature Fysieke Leefomgeving

We hebben verschillende vacatures voor bijvoorbeeld Vergunningverlener of Beleidsadviseur. Je bemoeit je met het inrichten van de publieke leefomgeving, denkt mee aan een goede balans tussen stad en natuur, maar houdt ook alle regel- en wetgeving in de gaten.

Hoe helpt Recruitmenthuis jou aan een kandidaat of baan?

Vanuit gemeentes, overheden en provincies is het invullen van een Vacature Fysieke Leefomgeving vaak lastig. We hebben een uitgebreide database van geschikte kandidaten en bieden een persoonlijke en betrokken ondersteuning en begeleiding. Voor de werkgever, maar ook voor de kandidaat.

Ben je op zoek naar een geschikte Fysieke Leefomgeving Vacature of wil je je vrijblijvend inschrijven en ons laten weten dat je op zoek bent naar een baan? Vul je gegevens hieronder in of kijk naar onze vacatures.

Een greep uit onze vacatures:

– VTH medewerker APV | milieu | bouw
– Beleidsmedewerker RO | VTH | milieu
– Juridisch adviseur RO | VTH | milieu
– Projectleider gebiedsontwikkeling
– Frontoffice medewerker vergunningen
– Stedenbouwkundige
– Teamleider | coördinator

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Kijk dan bij onze vacatures en wie weet kunnen wij jou verder helpen.

Je mag je ook vrijblijvend aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.