Over ons

 • Jan Jacob Veenstra – Eigenaar / Consulent Techniek
  06 - 19 98 53 97

  Jan Jacob Veenstra – Eigenaar / Consulent Techniek

  Sinds 2009 ben ik actief in de arbeidsbemiddeling in het noorden van het land. Eigenlijk heb ik van jongs af aan al de wens gehad om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan en in 2012 is dit werkelijkheid geworden! Ik heb inmiddels een groot netwerk opgebouwd in het noorden van het land. Het samenbrengen van partijen, het kunnen meedenken met partijen en vooral betrokkenheid, daar haal ik mijn voldoening uit.

  Samen met mijn vriendin en onze dochtertjes wonen we in Tytsjerk. In mijn vrije tijd ben ik veel aan het klussen. Daarnaast ben ik gek op techniek, sport (survivalrun), motorrijden (enduro) en windsurfen. In de wintermaanden ga ik graag het ijs op en daarnaast vind ik het heerlijk om te skiën.

  In 2012 ben ik begonnen met Technisch-Recruitment en al snel kwamen er een aantal nieuwe vakgebieden bij. Vanaf 1 januari 2015 zijn Fokko en ik samen verder gegaan onder de naam Recruitmenthuis. Inmiddels werken we met een erg leuk en energiek team!

 • Fokko Sybrandy – Eigenaar / Consulent Sociaal Domein
  06 - 53 94 64 87

  Fokko Sybrandy – Eigenaar / Consulent Sociaal Domein

  Sinds 2008 ben ik actief in de arbeidsbemiddeling. Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in verschillende vakgebieden in de nonprofit sector. In 2013 startte ik mijn eigen detacheringsbureau in de zorg, dit mondde uiteindelijk uit in de oprichting van Recruitmenthuis samen met Jan Jacob. Binnen het bedrijf ben ik vooral actief in het sociaal domein. Het vinden van de juiste kandidaat op de juiste plek geeft mij iedere keer weer een kick. Hoe lastiger de vacature, hoe leuker ik het vind. In mijn werk staan goed luisteren, transparantie en duidelijkheid centraal. 

  Ik woon samen met mijn vriendin, zoontje en dochter en hond Melle in Leeuwarden. In mijn vrije tijd sport ik graag (hardlopen, fietsen, zwemmen) en houd ik me bezig met fotografie. Daarnaast ben ik dol op reizen.

 • Fimke Rijpstra – Recruiter Sociaal Domein – Friesland
  06 44 69 28 48

  Fimke Rijpstra – Recruiter Sociaal Domein – Friesland

  In juli ’17 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Social Work en sinds november werkzaam als recruiter bij Recruitmenthuis in het sociale domein.

  De kennis die ik tijdens de opleiding heb opgedaan kan ik goed inzetten binnen mijn werk. Het is mijn passie om met mensen te werken en om iets voor mensen te kunnen betekenen op wat voor manier dan ook. Als persoon kan ik goed luisteren, ben ik discreet, empathisch en eerlijk. Het is voor mij een uitdaging om geschikte kandidaten te vinden en deze samen met mijn collega’s bij de juiste vacature te plaatsen. Als dit lukt en het voor alle betrokkenen goed uit pakt dan geeft dit mij enorm veel energie.

  Ik woon zelf met veel plezier in Leeuwarden, waar ik graag met vrienden ben. Daarnaast houd ik van muziek en ben ik graag creatief bezig. Mijn grote droom is om veel van de wereld te zien!

 • Melissa van der Veen – Officemanager
  06 – 17 73 77 88

  Melissa van der Veen – Officemanager

  In 2013 heb ik mijn opleiding als directiesecretaresse afgerond. Al snel daarna kon ik aan de slag bij een opdrachtgever in Heerenveen via Recruitmenthuis. Na een jaar werd het aantal uren bij de opdrachtgever minder en kon ik deels bij Recruitmenthuis op kantoor beginnen. Door toename van de drukte binnen Recruitmenthuis ben ik hier sinds januari 2016 fulltime op de werkvloer te vinden als Office Manager.

  Ik woon samen met mijn vriend in Jubbega. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden bij mijn familie en vrienden.

 • Ronald de Groot – Accountmanager Sociaal Domein / Ruimtelijk Domein – Groningen
  06 - 36 53 89 83

  Ronald de Groot – Accountmanager Sociaal Domein / Ruimtelijk Domein – Groningen

  Sinds 2009 ben ik werkzaam in de detachering. Na een uitstap gemaakt te hebben in de richting van vastgoed begon het werken met mensen weer te kriebelen. Mijn kracht en passie liggen in het zoeken van de juiste kandidaat bij de juiste opdrachtgever. Samen met mijn collega’s uit Leeuwarden bedienen we de noordelijke provincies. Zelf werk ik vanuit ons kantoor in het mooie Groningen, waar ook mijn roots liggen.

  Ik woon in Groningen samen met mijn vriendin en 3 kinderen. In mijn vrije tijd geniet ik volop van deze wondertjes en reizen we graag. Naast fanatiek squashen doe ik ook graag mee aan verschillende Mudruns en hardloopwedstrijden om mijn conditie op peil te houden.

 • Sven Landmeter – Accountmanager Ruimtelijk Domein – Noord-Nederland
  06 - 41 21 27 08

  Sven Landmeter – Accountmanager Ruimtelijk Domein – Noord-Nederland

  In april 2016 ben ik in dienst gekomen van Recruitmenthuis. Ik omschrijf mijzelf als een echte ‘relatieman’ die energie haalt uit het samenbrengen van partijen.

  De afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan als commercieel manager in de profitsector en als bestuurder bij de Elfstedenhal. Dit, gecombineerd met mijn opgebouwde netwerk in Noord Nederland, maakt dat ik in staat ben om snel te schakelen en voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat de juiste match te vinden.

  Samen met mijn vrouw en twee zoontjes wonen we in het altijd mooie Leeuwarden. In mijn vrije tijd ben ik geregeld te vinden op de mountainbike, racefiets en in de winter bind ik de schaatsen onder. Daarnaast maak ik graag mooie reizen.

  Kennen wij elkaar al? Ik drink graag een kopje koffie met u!

 • Margriet Land – Recruiter Ruimtelijk Domein – Noord-Nederland
  06 - 19 99 23 58

  Margriet Land – Recruiter Ruimtelijk Domein – Noord-Nederland

  Nadat ik in 2013 afstudeerde voor de studie Human Resource Management, ging ik als projectmedewerker aan de slag bij een financiële dienstverlener. Bij dat bedrijf leerde ik veel en kon ik mezelf ontwikkelen, maar mijn hart lag niet bij het desbetreffende vakgebied. Dat ligt namelijk binnen het HR-werkveld.

  Vanaf september 2016 werk ik als Recruiter bij Recruitmenthuis. Een uitdagende functie waar ik ontzettend veel plezier in heb. Ik ga graag in gesprek met kandidaten en vind het erg interessant te achterhalen wie iemand is en wat diens mogelijkheden zijn. Mijn doel daarbij is de juiste persoon te plaatsen binnen een passende functie waar hij of zij zich thuisvoelt. Daarnaast vind ik het erg fijn dat geen kandidaat en daardoor geen dag hetzelfde is. Dit zorgt voor variatie in mijn werkzaamheden. Dat vind ik erg belangrijk.

  Ik woon samen met mijn vriend en onze twee katten in het mooie Ryptsjerk. In mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie om te genieten van cultuur, natuur en zon. Daarnaast vind ik het heerlijk om te koken (van gezond tot zeer ongezond) en series te kijken. In de zomermaanden ga ik graag met vrienden in de buitenlucht volleyballen.

   

 • Linda Nicolai – Accountmanager Sociaal Domein – Friesland
  06 40 70 67 13

  Linda Nicolai – Accountmanager Sociaal Domein – Friesland

  Sinds juli ben ik werkzaam bij Recruitmenthuis als accountmanager sociaal domein. Hiervoor werkte ik naast mijn studie HRM onder andere op een HR-afdeling. Kortom, HR is absoluut mijn ding. Tijdens mijn werk haal ik veel voldoening uit het uitzetten van de juiste lijnen voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Daarbij zijn transparantie en eerlijkheid belangrijke kernwaarden voor mij.

  Ik woon in het altijd mooie Leeuwarden, maar ga er ook graag op uit: er staan nog een aantal bijzondere reizen op mijn bucketlist. Verder spreek ik graag af met vrienden en houd ik van sporten. Lijkt het je leuk om eens kennis te maken? Ik ben altijd in voor een bakje koffie.

 • Marijke Elzinga – Officemanager
  06 17 73 77 88

  Marijke Elzinga – Officemanager

  Vanaf 2010 ben ik werkzaam in de detachering- en uitzendbranche en sinds kort werk ik als financieel administratief medewerker bij Recruitmenthuis.
  Daarnaast heb ik in 2013 mijn Associate Degree diploma HRM behaald. Het mooie aan deze branche is de afwisseling, geen enkele dag is hetzelfde. Ik vind het fijn om het gehele proces van A tot Z mee te maken en om administratief alles op orde te maken. Ik ben drie dagen in de week aanwezig op het kantoor in Drachten.

  Ik woon samen met mijn man en dochter in Holwerd. In mijn vrije tijd houd ik ervan om met mijn vrienden en familie af te spreken. Daarnaast ben ik gek op interieurstyling, het liefst verander ik iedere week het interieur maar financieel gezien is dit niet handig ;).

 • Arnold Zijlstra – Recruiter Techniek
  06 - 28 65 76 13

  Arnold Zijlstra – Recruiter Techniek

  Sinds maart 2015 ben ik werkzaam bij Recruitmenthuis. Eerder opgedane kennis in zowel de non-profit- als de technische sector kan ik hier goed gebruiken. Uiteraard leer ik ook nog elke dag. Het vinden van goede kandidaten, de (sociale) contacten met zowel opdrachtgevers als kandidaten zijn punten die voor mij het werk leuk maken. Werkzaam zijn in een organisatie die groeiende is, past goed bij mij.

  In mijn werk vind ik luisteren, transparantie en duidelijkheid heel belangrijk.

  Ik woon samen met mijn vrouw in Leeuwarden en naast mijn werk ben ik actief sporter (voetbal en hardlopen). Ook fotografie is een hobby van mij.

 • Jasper Kooistra – Accountmanager Sociaal Domein – Overijssel
  0612176955

  Jasper Kooistra – Accountmanager Sociaal Domein – Overijssel

  Sinds 2010 ben ik actief in de arbeidsbemiddeling in het noorden van het land. De afgelopen jaren heb ik de (semi)overheid en de technische sector geholpen aan middelbaar en hoger opgeleid personeel. Hierdoor heb ik inmiddels een groot netwerk opgebouwd in het noorden van het land. Het vinden van de juiste kandidaat voor de juiste vacature geeft mij enorm veel energie en voldoening.

  Samen met mijn vrouw en onze zoon en dochtertje wonen we in Harlingen. Eind 2018 ga ik verhuizen naar Harderwijk en vanuit daar mijn werk doen voor Recruitmenthuis. In mijn vrije tijd ben ik veel aan het sporten (hardlopen en af en toe een survivalrun) In de wintermaanden bind ik graag de schaatsen onder en ga ik  elk jaar een keer skiën.

  Vanaf 2018 ben ik werkzaam bij Recruitmenthuis en ben ik van plan de komende jaren veel werkplezier te gaan beleven met een hecht team collega’s. Voor mijn klanten wil ik graag kwaliteit leveren, eerlijk en transparant handelen en zorgen voor een goede samenwerking. Wil je eens kennismaken? Een afspraak is zo gemaakt en koffie is snel geregeld.

  Oant straks!

 • Annemarijn Bok – Recruiter Sociaal Domein – Groningen
  06 - 45330243

  Annemarijn Bok – Recruiter Sociaal Domein – Groningen

  Nadat ik in juni 2014 ben afgestudeerd aan de Hotelschool in Den Haag deed ik ervaring op in verschillende hotels in Den Haag en Amsterdam als evenementen organisator. Echter, het Friese bloed stroomde waar het niet gaan kon en dus verhuisde ik na acht jaar Den Haag samen met mijn vriend terug naar mijn geboortestad Sneek.

  Na mijn carrière in de hotellerie maakte ik kennis met arbeidsbemiddeling bij een uitzendorganisatie. Sinds april 2018 werk ik als recruiter sociaal domein. Een veelzijdige en uitdagende functie waarin ik het belangrijk vind om goed naar mensen te luisteren en te achterhalen wat iemand ambieert en wat zijn of haar drijfveren zijn. Door mijn ervaring in de hospitality industry ga ik graag tot het uiterste. Ik krijg er energie van als ik kandidaten verder kan helpen naar een nieuwe stap in hun carrière.

  In mijn vrije tijd geniet ik van gezelligheid met vrienden en familie. Ik houd van koken en bakken en daarnaast ben ik een bezige bij in de tuin. Gedurende het hele jaar speel ik tennis en in de weekenden blijf ik graag thuis voor de Formule 1!